Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Escala in Coreea de Sud pentru zborurile Air France

Air FranceEmanuela Ghyka, marketing & communication manager la Air France Romania a declarat recent ca “Zborul Air France din 14 martie prevazut sa plece din Paris Charles de Gaulle la ora 13.30 va face o escala la Seul (Coreea de Sud) si va sosi la Tokyo Narita in ziua de 15.03 la orele 12h15 (local)”.

Compania aeriana franceza a schimbat si aeronava cu care urma sa opereze zborul. Astfel, in loc de Airbus 380, zborul urmeaza sa fie operat cu o aeronava Boeing 777.

“Zborurile din 14 martie intre Paris Charles de Gaulle si Tokyo, si 15 martie intre Tokyo si Paris CDG, vor fi operate fara escala, cu un aparat Boeing 777″, a mai declarat Ghyka.

Mai mult, zborul din data de 15 martie ce urma sa decoleze din Tokyo la 12h55 ora locala, este decalat pentru orele 14h25. Zborul este operat cu un aparat Boeing 777 si va face, de asemenea, o escala la Seul. Cursa va ateriza pe aeroportul din Paris la orele 22h25.

In urma seismului din arhipelagul nipon au fost anulate nu mai putin de 711 zboruri in primele doua zile ce au urmat catastrofei. Acest lucru a determinat ca 23.000 de persoane sa ramana blocate in aeroporturi.

Nici macar trenurile nu au putut fi folosite pentru a se parasi orasele din Japonia. Mai multe sectiuni de pe tronsonul feroviar al Tohoku Expressway au fost distruse, iar trenurile numite “Bullet”, care circulau spre nordul Japoniei, au fost oprite.

Aeroportul din Sendai, Japonia, la 310 km la nord de Tokyo, a fost inundat de tsunami si nici un avion nu s-a putut ridica de la sol pentru cateva zile. Aeroporturile Narita din Tokyo si Haneda s-au aflat in aceeasi situatie si au fost inchise.

In acest moment, nu exista nici o companie aeriana majora care sa ofere zboruri directe spre Japonia. Din Europa se mai poate zbura catre tara din Orientul Indepartat cu Lufthansa, British Airways, Alitalia, Finnair, Turkish Airlines, Austrian Airlines, All Nipon Airlines, Japan Airlines, Cathay Pacific, Air China, Delta Airlines, United, China Eastern.