Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

FlyDubai a inceput sa opereze curse in Romania

FlyDubaiCompania aeriana FlyDubai a anuntat ca a inceput sa ruleze curse inspre tara noastra in data de 1 octombrie 2012. Oficialii operatorului low cost au precizat ca vor desfasura curse directe intre Emiratele Arabe si Bucuresti si vor comercializa bilete de avion ieftine. Compania aeriana FlyDubai opereaza zboruri catre 45 de destinatii din Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian si Europa. Cursele dintre Emiratele Arabe si Bucuresti vor fi desfasurate cu aeronavele Boeing model 737-600.

FlyDubai

Conducerea FlyDubai a declarat ca este incantata ca va rula curse directe catre Bucuresti, mai ales ca din statisticile detinute de ei, romanii aleg cu precadere Dubai-ul ca destinatie de vacanta. Inca de la infiintarea operatorului aerian, atunci cand s-a lansat zborul pe ruta Dubai – Beirut, compania aeriana s-a dezvoltat treptat si ruleaza astazi curse catre destinatii importante din lume. Reprezentantii FlyDubai au precizat ca vor desfasura zboruri pe ruta Bucuresti – Dubai si retur cu o frecventa de patru ori pe saptamana.

FlyDubai ofera tarife promotionale la biletele de avion

Tarifele pentru zborurile ieftine catre Dubai pornesc de la 440 de euro, cu toate taxele incluse. Pasagerii care vor detine un bagaj de cabina de maximum 7 kilograme si unul de maximum 20 de kilograme de bagaj de cala nu vor fi suprataxati. Printre serviciile puse la dispozitie de FlyDubai, contracost, se numara: posibilitatea alegerii locului in aeronava in care doresc sa stea pasagerii si serviciile de catering. Pana in prezent, conducerea FlyDubai nu a precizat daca pasagerii isi pot rezerva online biletele de avion.

Companie aeriana Low Cost

FlyDubai este o companie aeriana low cost cu baza centrala pe Aeroportul International Dubai, in Terminalul 2. Infiintata in anul 2008, opereaza in total un numar de 23 de zboruri catre 50 de destinatii la nivel international. Flota operatorului arab cuprinde 50 de aeronave Boeing 737 – 800, in valoare de 3.74 de miliarde de dolari. Conducerea FlyDubai, a anuntat de curand, ca a plasat o noua comanda pentru aeronave Boeing 737-900ER.